10. jul, 2016

Nytt prosjekt på gang!!

 

Hele bloggen min startet i forbindelse med at jeg tapte et veddemål + at noen personer som jeg tydeligvis hører veldig godt på fikk meg til å starte. Blogg for min del var egentlig uaktuelt. Nå , over et år senere er jeg blitt en ganske aktiv blogger.
Da jeg startet bloggen min var det akkurat som at jeg startet hele fiske mitt på nytt igjen. Jeg begynte på null antall arter og null fisk. Det hadde sine forskjellige grunner, men det gav meg masse å skrive om.

Nå er det lenger mellom artene da jeg har nådd 74 stk ( I Norge) og heller ikke satser så hardt at jeg gidder og reise til ' kautokeino' for å fange en liten stintefisk på 2 gram.

Planen for dette året var aller helst å konkurrere samt få noen fine eksemplarer av større fiskearter. Uheldige episoder i familien satte en stopper for konkurransefiske og tok mye av fisketiden en stund. Sånt skjer og mye godt har jeg lært av situasjonen familien min har vært gjennom. 

Konkurransene som var aktuelle er over nå, men de kan jeg være med på neste år . Det som IKKE er over er fisket! Jeg har enda flere planer som innebærer nye arter og stor fisk, men også som et nytt prosjekt vil jeg nå gjøre
' Kan det spises, JA eller NEI ' Om det er orginalt tviler jeg på, jeg vet om andre som har gjort noen like stunts, men det ble liksom aldri helt 'ordentlig' synes jeg.. med mindre jeg gikk glipp av noe.

Opplegget:
Alle kjenner til våre vanlige matfisker, men havet vårt huser verdens beste sjømat. I andre land er utvalget i fiskedisken betydelig større enn hva vi har i vårt land.
Jeg vil gjøre et prosjekt hvor jeg skal tilberede fiskearter som andre ville ha kastet i søppelet . Fisken skal tilberedes etter mine beste evner og resultatetene får vi se på etterhvert .
Jeg fraråder sterkt at folk kommer på middagsbesøk i den neste tiden,
hvem vet.. kanskje det ligger en støffa slimål blandt potetene på tallerken min i neste uke. Kul
Ps: Jeg skal ikke være dumdristig i dette prosjektet, jeg kommer alltid til å være på sikre siden før jeg spiser noe. Dette er ikke noe Bear Grylls greier altså, la meg få presisere det! Jeg er egentlig bare ganske sikker på , eller dvs jeg VET at masse fisk som kunne blitt en god middag blir kastet av ren uvitenhet blandt folk.
Wish me luck and stay tuned for it LikerKulVill