14. mar, 2016

Et år i XXL !


Hvor blir tiden av ?
Nå er det et år siden jeg tok på meg den grønne og sorte uniformen for første gang. Allerede den dagen kjente jeg at dette skulle bli stort og der tok jeg IKKE feil!

Det har vært et knallbra år med masse snadder innhold som rekord omsetning og masse nye bekjentskap i kunder, kollegaer og annet.
Jeg er en av de som virkelig kan si at jeg elsker jobben min.
Hver dag får jeg veilede og prate med folk om fiske og friluft.
Jeg er på en avdeling sammen med likesinnede mennesker som brenner for jakt, fiske og villmark. Dette er desverre ikke en selvfølge i en kjede, men hos oss er det slik!
Jeg er svært stolt over det.

XXL er en kjede i stadig vekst. Vi skal åpne nye butikker både i Norge og andre land . Det er ganske mektig å være med på et sånt lag.
Det som kanskje gleder meg mest, er at fiskeutvalget vokser seg større i år. Vi har klart å lure inn en del nye godbiter i fiskeavdelingen. Dette ser jeg frem til!!

I April kommer julaften for min del. Når nyhetspallene fra diverse fiskeutstyrsleverandører dukker opp i butikken, da blir jeg som et barn.
*klør meg i fingrene av tanken*

Aldri før har jeg hatt en større forventning til året enn jeg har nå.
Både på gulvet i Butikken og ute i ' feltet' med fiskestengene.

Håper dere vil følge meg gjennom nye eventyr i år også ! Noen (av fler) fiskereiser og mål er allerede satt , men vil det klaffe?
Time will tell sier de på engelsk.
JEG sier at det blir show og show skal det bliKul