13. jan, 2016

Frafjord .. snart mitt andre hjem.

Tur nr fem til Frafjord og ny satsing etter kloskate.

Jeg har hatt fisken på to ganger i år, men kan ikke notere den på lista ..
Første gang hadde jeg kroket den i ballene.. Ja du leste riktig. Dustefisken har lagt seg over krok og agn, så i det jeg sveiver inn setter kroken seg midt i ' kloen' på skata, kan du si!
Feilkroket.. null  gevinst.Blinker
Andre gang jeg får på kloskate, da er den mest sannsynlig kroket i munnen, men P##K fisken bestemmer seg såklart for å ta agnet på et tackle med #16 kroker som var ment til helt annen type fisk. Jeg fikk sett den nok til at den kunne se meg i øynene og si ' tulling, meg skal du jobbe lenger med' ! Før den slapp kroken helt oppe i vannskorpa og glei plagsomt sakte ned mot bunn igjen. Det var nesten som jeg kunne høre den le av meg.

Jeg får også en snapp av en fiskevenn fra Bergen. Peter S Lie har etter fire års satsing klart å få småflekket rødhai. Reaksjonen hans på snappen får meg til å le så høyt at jeg nesten faller på sjøen. Link til tidenes fiskeglede kan du se her  http://youtu.be/TvxpJhMMS3A!! Grattis Peter:)

Et stort plaster på såret var at min følgesvenn Eirik fikk notert seg 2
nye arter.
Brisling og skrubbe. Begge ble tatt helt etter ' boken' , førstnevnte på sabiki #16 og skrubbien på kikkfiske med rekeagn.

Når det gjelder kloskaten.. Fool me once, shame on me. Fool me twice shame on you ! Vi ses snart igjen!Liker