4. jan, 2016

Endelig i gang igjen!

Tredje dagen ut i det nye året trosset jeg storm og drittvær, nok er nok! Værmeldingen viser blå grader og høy ms i lang tid fremover.
' there is no bad weather, only bad kledder' ! Få timekontoen i gang og kom deg ut , tenke eg!Liker

Fiskekompisane og vår nye 'rekrutt' Eirik Wold satte kursen til Frafjord for å jakte kloskate. Kloskate er en fin art å starte året med tenkte jeg. Det ville også bli art 68 etter at jeg startet listen over fiskearter på nytt 2015.

Kledd til krig mot været og i fiskebrunst var vi en munter trio som kjørte i en god og varm bil mot Frafjord.
Des nærmere vi kom , blåste det opp mer og mer og om ikke storm var nok så begynte det også å snø.
Det blåste bokstavelig talt trafikkskilt .. Jeg tuller ikke!Blinker

Vel fremme i Frafjord rigget vi opp. Sebastian skulle man tro enda var i julemodus, for tacklene han mekket på stengene sine, lyste omtrent like mye som julepynten man kan se i Usa.. Jeg ventet bare på at han skulle sette på ' jingle bell rock' sammen med agnet. Haha!
Gralla med mye nytt fiskeutstyr til jul Sebastian!

Fisk på hos Eirik etter kort stund.. Ikke ringere enn mr klo. Hvorfor gjøre det vanskelig ? Hvorfor ikke bare få den med en gang og vise fetterne Pedersen hvordan det skal gjøres?
Ny art på Eirik, en søt liten kloskate på første kast.
Nå skal ikke Sebastian ha på seg at han fisket målrettet etter kloskate, da dette er en art han har fra før. Etter tacklene hans å dømme var det selveste nissefar som stod på ønskelisten hans i kveld.. ( ok, jeg skal slutte å mobbe deg nå fetter Smiler stort)

Eirik var i en god flyt nå, ikke lenge etter kom en sandflyndre opp. Art 2 for kvelden.

Selv jogget jeg rundt på brygga for og holde varmen i snøstormen, stakk bort til Eirik å gratulerte ham med 2 nye.

Tre timer senere måtte jeg innse at det ikke ble noe kloskate på meg ikveld, jeg står fortsatt på de 67 som jeg avsluttet året 2015 med.
Selv om kvelden var en smule kald var det deilig å endelig starte fiskeåret! I kveld var det Eirik som viste hvem som var fiskekongen da verken Sebastian eller meg selv fikk noe som helst. .

Når det gjelder kloskaten for min del, så sitter den på neste turKul

Takk for turen gutta!! Alltid hyggelig :-)