2. okt, 2015

Reel eel

 

Litt skryt til savage gear sine produkter.

Den siste tiden har jeg brukt savage gear psycho sprat en hel haug. I og med at denne sluken rett og slett har vist seg å være så effektiv har jeg prøvd ut mer. Savage gear reel eel har blitt en fast slager i utvalget mitt innen havfiske. Disse får man i masse forskjellige farger. For meg som mange ganger fisker ganske dypt ( over 80m +++) er jeg veldig opptatt av at redskapene mine er selvlysende. Reel eel kommer også i en slik versjon.
På beskrivelser om dette produktet står det mye om at den er egnet til gjeddefiske. Den fortjener en mye bedre beskrivelse enn det, fordi den funker definitivt kjempebra til havfiske også! Aksel Larsen fra Bergen fisker masse med denne ' ålen' og drar opp stor Torsk, Lange og sei fra dypet. Så her er det ingen tvil.. den fisker ALL rovfisk!

Reel eel blir med meg til Bergen i November når jeg skal på skikkelig storfisk fiske på havet! Da kommer en personlig rapport på denne når turen er over, på forhånd VET jeg at den ikke vil skuffe :-)

Til slutt vil jeg avslutte med en liten episode jeg opplevde i går. Jeg var ute med min eldste sønn Benjamin og fisket litt etter jobb. Noe som forøvrig resulterte i bra fangst og middag til i dag. Da jeg nokså på slutten av fisket fikk en engangsgrill på kroken, lo Benjamin høyere enn jeg har hørt på leenge og sa ' pappa, du e den beste eg vett te å fiska, du får til og med ting som ikkje finns i vannet! Griller finns jo bare i butikken!'KulSmiler stort

Stolt sønn betyr mye for en pappa ;-)

Ok.. Tilbake til saken. Noen meter i fra oss stod en eldre kar sammen med en kompis og fisket. Jeg overhørte samtalen de hadde om en sluk som fantes for mange år siden og som ikke lengre er mulig å få tak i ( deres ord) . Han hadde ' krøpet til korset ' og kjøpt seg en ny type sluk. Det var ikke vanskelig å merke at troen hans var ' mest nei' på denne nye sluken. Han tok to kast, fikk ikke fisk og konkluderte med at ' neei, denne funker ikke, sluker før i tiden var myye mer effektive!'

Jeg klarte ikke la være å si noe til ham. Jeg fortalte ham at to kast er ikke nok til å gi noe nytt en sjangse. Skeptisk var han, men han hørte på meg. Etterpå .. 6-8 kast senere fikk han en meget ok lyr. Da var denne sluken selvfølgelig helmaks!

Vi mennesker er noen ' vanedyr'
Har du feks sittet et sted på bussen tidligere, så vil du automatisk mest sannsynlig sette deg der igjen på neste busstur dersom setet er ledig.

Prøv nye ting, generelt i livet , men også innen fiske. Utstyret blir bare bedre med årene , sånt er det med de meste !

Dagens moralske preken ;-)

Ha en flott helg !