28. sep, 2015

Bergen igjen i November

Mitt forrige besøk i Bergen kunne vel ikke gått bedre rent fiskemessig. 3 nye arter, hvor den ene var drømmen og årets mål. Ja, lysingen.. Den blir nevnt om og om igjen.. I know.. men jeg lever enda stort på denne fisken, det gav meg en hærlig ro i sjelen!

Bergen lærte meg spesielt 3ting.. 1. knallbra folk  2. skitbra fiske. 3. Særdeles skitbra fiske om man er sammen med knallbra folk! !Finito, punktum, finale, å d vett du!

Peter Stenhjem Lie guidet rundt på en ' sliten byas' fra Stavanger som skulle fiske gullfisk (vederbuk) da sommervarmen var på sitt varmeste.

Espen Knarvik åpnet hus, båt og gode fiskeplasser for den samme ' slitne byasen ' fra Stavanger og gav ham tidenes fiskeopplevelse. Lysing!

Jeg kan ikke få skrytt nok av varmen disse menneskene viser og hvor hjelpsomme de er. Nye bekjentskap jeg virkelig setter pris på!

Nå er ny tur avtalt og ' hotell Espen Knarvik' igjen booket.
Denne gang er det storfisk og mat som står på agendaen. Jeg skal rett og slett ' bare' fiske uten noe stress om en bestemt art denne gang.. eller.. ok, det VAR planen . Det kan være at kanskje..sånn bare kanskje .. at jeg har to targets laaangt bak i hodet KulRødmer
Sånt type kolmule og havmus.. Men ikke tenk på det KulSmiler stort

Mer kommer etterhvert! Ha en riktig fin dag folkens!