15. sep, 2015

Savage gear psycho sprat!

Stort sett er jeg en meitefisker (agnfisker) , men i det siste har jeg faktisk fisket en god del med sluk også. En sluk som virkelig fortjener skryt er psycho spraten fra savage gear. Den fisker svært godt. Jeg tror det er måten sluken er formet på som
gir den en naturtro gange, samt farge og ' shine' som tiltrekker seg fisk. Orginal treble kroken er sylskarp og passer på sikker landing av fisk.
Kunder som jeg har anbefalt psycho spraten til skryter og sier at den gir økt fangst. NB: Dette er ikke pga makrell infernoet fjordene våre byr på for tiden. Selv har jeg har fått både Sjøørett (på den hvite) lyr, sei, torsk , knurr (uten agn) og makrell på
dem til nå.  Tre ganger har jeg også opplevd at andre jeg delte fiskeplass med ikke får noe, mens jeg drar fisk nesten på kommando. 
 
Jeg anbefaler disse slukene, gi dem en sjangse. Er fisken der, så vil den mest sannsynlig la seg friste av en
Savage gear psycho sprat . Mine to klare favoritter er hvit (ikke med på bildet) og hvit/gul/oransje (helt til høyre) men jeg har stor tro på den blå også.. Den har jeg bare testet 3 kast til nå da.. En makrell, men makrell teller ikke for den hadde tatt hva som helst ;-) 
 
Du finner slukene hos xxl.