2. sep, 2015

Gullkroken 2015 nærmer seg. Disse stemmer jeg på !

Gullkroken som er en stor begivenhet for alle sportsfiskere er 31 oktober i Oslo. Selv får jeg ikke sjangs til å dra hit da jeg er i BarcelonaKul
Man kan stemme på folk innfor forkjellige kategorier, hvor den som vinner får en gullkrok som tegn på årets utøver i kategorien han/hun vinner. 
 
Når det kommer til kategorien Arts/specimen fisker, så tror jeg at i år som i fjor stikker John Olav Florø Larsen av med gullkroken. Det er selvfølgelig fortjent som bare det ettersom at ingen andre i Norge har fisket like mange arter som ham. Hele 123 forskjellige norske fiskearter har han på listen sin. MEN , John Olav er rutinert og har gjort dette LENGE , derfor går  min personlige stemme til Sebastian Pedersen . Dette er ikke bare fordi han er min fetter og gode venn, men fordi han har i hele år gjort seg virkelig fortjent til gullkroken. Han har syklet mange mil omkring i rogaland på jakt etter arter. På ryggen har han hatt med seg både vindu , fiskestang, redbull og kanelgifler. På hodet en hodelykt og på bena en vadebukse. Sebastian har virkelig gitt alt for  denne sporten i år. Guidet andre har han også gjort med stor iver og glede.  Arter som andre har brukt et halvt liv på, har han tatt på noen timers fiske.. Flaks?  Dyktighet? Vel.. Dette skjer så ofte med Sebastian at min konklusjon er ' litt flaks, men mest dyktighet.. Enkelt og greit. 
Sebastian er verdt denne stemmen folkens.  Til dere som gidder og ta dere tid, gå inn via link og stem Sebastian Pedersen .
 
 
Årets junior er definitivt Kristian Hausken 15 år fra karmøy.
Under nm i havfiske på Tananger vant han juniorklassen..  MEN!  Han vant også overlegent med mer poeng enn vinner av senior og herreklassen også. En 15 åring som regelrett gruuser erfarne og voksne konkurransefiskere i senk. Det samme skjedde i Nordsjøkonkurransen hvor han fikk beste score av alle.
Det er rett og slett rått av 15åringen!!  Du har min stemme på kategorien 'årets junior' Kristian :)
 
Det er flere kategorier , også her har jeg stemt på navn jeg mener bør vinne. Men det er disse to navnene jeg nevner her som fortjener litt ekstra i år . Det er min mening :)