4. aug, 2015

Gleder meg og gruer meg . Hovedmålet for året nærmer seg!

Et av mine største høydepunkt innen fiske står snart ved min dørterskel, eller riktig nok ikke min egen dør..for jeg må reise noen mil da 
 Hvisker
Jeg kan med sannhet si at jeg gleder meg mer enn et barn gleder seg til julaften! Eller.. Jeg grugleder meg som Karsten og Petra sier. KulJeg teller ned dagene til helgen hvor jeg enten kan møte stor skuffelse eller en meget stor glede!
I kveld har jeg gjort i stand noen ( av flere) rigger for annledningen. Vi snakker tykt fortomsmateriale, sylskarpe og kraftige kroker!!
 
Hvilken fisk skal jeg gå etter ? De som kjenner meg og de som følger nøye med på bloggen vet veldig godt hva mitt hovedmål for året er. For meg er dette drømmefisken, en fisk jeg har ønsket meg i mange år. Jeg hadde arten på stang  i Juni og fikk føle artens råhet og kraft, men følelsen av å få den over båtripa skulle jeg ikke få den gang. Mine to følgesvenner på turen fikk en hver, mens for meg ble den bare en større nemesis enn noen gang. Jeg er mer sugen en noen gang på suksess og skal gi  ALT! 
Forholdene er lagt til rette, med en perfekt guide for denne arten!
 
Stay tuned for part two and the revenge KulLikerVill