18. mai, 2015

En stor takk til dere som leser bloggen min :)

For snart to måneder siden (28mars) startet jeg denne nettsiden og bloggen for å se om det kunne være av interesse for folk. 
Selv var jeg sikker på at jeg ville vare maks en uke før jeg ble lei, men det ble jeg ikke ..istedenfor er jeg overveldet over antall besøkende på så kort tid. Over 6000 klikk på siden
min hvor  litt over 3000 er unike besøk fra forskjellige ip adresser. Jeg forstår ingenting egentlig, men er svært glad og ydmyk over at folk gidder lese alt 'pjakket' jeg styrer på med i sjøen. Rødmer
 
Jeg har stort sett kun fått hyggelige tilbakemeldinger på mail, facebook og på jobben min i fra gjestene. Ja, på XXL er ingen kunder, men gjester:)
 
En skribent er jeg ikke..toppkarakterer på skolen i rettskrivning og gramatikk fikk jeg heller ikke, på iq tester scorer jeg laangt under gjennomsnittet.. Hehe Blinkermen fisken biter allikevel og jeg elsker sporten jeg driver med! ! Dersom jeg kan bidra til økt fiskeglede så er det alt som teller. Det er grunnen til hele bloggen og hjemmesiden min:) 
 
Til nå har det vært mye skriv om 'tullefisk' .. Men det kommer om ALT etterhvert som jeg fanger dem på nytt igjen i år.
 
Kom forresten gjerne med innspill eller ønsker til meg på raphaelpedersen@live.com 
 
Tusen takk til dere som viser interesse det betyr masse og er drivkraften i alle timene jeg legger i dette :-)
 
Vh Raphael