11. apr, 2015

Nye artsfiskere med full klaff!

Et par venner av meg har fått øynene opp for artsfiske. Steffen Toadalen ønsket seg tre nye arter. Lomre, steinbit og fløyfisk. Eirik Wold startet på 0 arter (selv om han har fisket før, så ville han starte helt på ny) Jeg tok gutta med meg til  et sted hvor jeg vet at det er mulighet for kjekke arter. Det ble full `skitt`på gutta. Steffen fikk lomren, steinbiten og fløyfisken. Eirik fikk ulke som art 1 , steinbit som art 2 og tangsprell på blindfiske som art 3 (ikke verst) . Perfekt kroket også! 

Selv landet jeg en god del steinbit, lomrer og torsk- men jeg skulle  ha nordlig knurrulke som ny art for året, Det ble ikke klaff på meg denne gangRødmer Uannsett! Turen var `skitt`og alle var fornøyde. Jeg gratulerer Steffen og Eirik med stilige nye arter !

Nå har jeg kommet litt ut av tellingen på antall steinbit jeg har landet i år, men tror jeg kan notere 15stk.. ca. Det skal sies at steinbiten hugger lettere dersom du tirrer den litt. Om tacklet ligger rolig på bunnen, så biter annen fisk som fløy og lomre- men går du etter steinbit så hjelper det å dunke søkke litt i bunn. Agn: Blåskjell er bankers, men kokt reke funker også . PS: ALLE steinbitene har hugget på  denne `flua`mi som jeg nevner i tidligere blogg innlegg- Ganske kult :)